Queens of the Stone Age – I Appear Missing & Kalopsia

Het nieuwe album van Queens of The Stone Age laat nog even op zich wachten, begin juni (4 juni) wordt het album officieel uitgebracht. Ondertussen staat het marketingteam van de band niet stil, via de site likeclockwork.tv werden al enkele fragmenten gepresenteerd. De titels zijn ‘I Appear Missing’ en ‘Kalopsia’. Beide nummers zijn niet de volledige versies (*knip*) en worden ondersteund door wel zeer bijzondere videoclips.

Hier is ‘Kalopsia’

 

Het donkere ‘I Appear Missing’

Met deze nummers lijkt Queens of The Stone Age een tikkeltje een andere weg te zijn ingeslagen. Het is niet allemaal even snel zoals sommigen dat van de band gewend zijn. Er zijn verschillende lagen in de studioversies van ‘Kalopsia’ en “I appear Missing’ waardoor ‘Like Clockwork’ misschien wel meer een luisteralbum wordt dan hapklare (rock)brokken. 

Op dit moment zijn de heren bezig met een promotietour door Europa. Zo waren zij al bij Studio Brussel en Jools Hollands’ Later (BBC).  Vanavond geven zij acte de presence bij De Wereld Draait Door. De onderstaande link geeft drie nieuwe nummers, My God is The Sun, I Sat by the Ocean en If I had a Tail. De band speelde deze nummers in Studio Brussel’s Club 69.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s